Liu Jo White Label & Blue Denim: Mόλις είδαμε μία από τις καλύτερες συλλογές της σεζόν

Ενσαρκώνει με το στυλ της την προσωπική της στάση, η οποία αναδύεται στη νέα συλλογή μέσα από μια σύγχρονη στροφή σε μια αγαπημένη fashion δεκαετία: τη δεκαετία του ΄80. Η συλλογή αυτή συγκεντρώνει τρία θεματικά στυλ: Glamorous Αναζητήσεις, Φλερτ και Ποιητικό Δράμα
Liu Jo ite Label & Blue Denim: Mόλις είδαμε μία από τις καλύτερες συλλογές της σεζόν
Glamorous Αναζητήσεις
Οι Glamorous Αναζητήσεις εκφράζουν ένα déjà vu που εμπνέεται από τα κεντήματα της δεκαετίας του ΄80, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία και το faux δέρμα ενισχύουν την τάση. Έτσι, αυτή τη σεζόν συναντάμε δαντέλες και βολάν εμπνευσμένα από ένα διαχρονικό είδωλο του στυλ: τη Μαντόνα και το ρετρό-σικ πνεύμα της δεκαετίας του ΄80. Επίσης, βλέπουμε φλοράλ μοτίβα σε διάφορα υλικά: από κεντημένο τούλι μέχρι εργόχειρα και πουλόβερ ζέρσει για σύγχρονες εμφανίσεις.
Φλερτ
Αστράφτει πιο πολύ από ποτέ το faux δερμάτινο biker jacket με τρουκ δύο διαστάσεων. Στην πιο λαμπερή του εκδοχή γίνεται το απαραίτητο κομμάτι της σεζόν συνδυασμένο με σορτς, ενώ βρίσκει την απόλυτη θηλυκή έκφρασή του όταν συνδυάζεται με φορέματα από σιφόν με ρομαντικά μοτίβα από «μικρά αστέρια» ή φλοράλ σε σκούρο φόντο.
Ποιητικό Δράμα
Ένα εφέ που δημιουργεί αντίθεση, μια στάση που δεν είναι ποτέ προβλέψιμη: Σε αυτό το θέμα, η αποφασιστικότητα και η θηλυκότητα είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της γυναίκας. Οι γραμμές της μέσης τονίζονται και οι ώμοι παίρνουν δομημένο σχήμα. Το στενό faux δερμάτινο σακάκι με πέτο είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της συλλογής, μαζί με τα παντελόνια καμπάνα που μας γυρίζουν πίσω στη δεκαετία του ΄80.
Liu Jo ite Label & Blue Denim: Mόλις είδαμε μία από τις καλύτερες συλλογές της σεζόν
Blue Denim
Το denim ήταν ανέκαθεν η απόλυτη ενσάρκωση του DNA του brand, καθώς ενσωματώνει τις αξίες, τον σύγχρονο χαρακτήρα, την προσαρμοστικότητα και το προσωπικό του στυλ. Για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018, το denim αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και αποτελεί την επιτομή όλων των λατρεμένων κομματιών . Για τη νέα σεζόν, τα denim Liu Jo, χάρη στην προσαρμοστικότητα και την πληρότητά τους, επιβεβαιώνουν και πάλι τον ξεκάθαρο couture χαρακτήρα τους που συνδυάζεται με μια στυλιστική έμπνευση που, ακόμα και στη συλλογή ite Label, κλείνει απροκάλυπτα το μάτι στη δεκαετία του ΄80.

Τα ρούχα Liu Jo διανέμει στην Ελλάδα η εταιρία Shop&Trade

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: