Ληστές χτύπησαν και απείλησαν με μαχαίρι ιερέα στην Ηλεία!

Οι δράστες γρονθοκόπησαν, απείλησαν με μαχαίρι και, αφού άρπαξαν το κινητό του και το πορτοφόλι του που περιείχε προσωπικά έγγραφα, τον πέταξαν σε ένα παρακείμενο χαντάκι

Ενέδρα με εμπόδια στον δρόμο έστησαν δυο κακοποιοί στην Ηλεία για να υποχρεώσουν κάποιον διερχόμενο οδηγό να σταματήσει και να βγει από το αυτοκίνητό του, ώστε να μπορέσουν να τον ληστέψουν! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν… ιερέα που ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε!

Ο ιερωμένος επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή Άγιος Ηλίας τα ξημερώματα της Κυριακής και, μόλις είδε τα αντικείμενα που του έκλειναν τον δρόμο, βγήκε από το όχημά του προσπαθώντας να τα απομακρύνει. Όμως, του επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον απείλησαν με μαχαίρι και, αφού άρπαξαν το κινητό του και το πορτοφόλι του που περιείχε προσωπικά έγγραφα, τον πέταξαν σε ένα παρακείμενο χαντάκι!

Οι τρεις κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο κληρικός κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου και κατήγγειλε τη ληστεία. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Ηλείας, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άλλοι δυο συνεργοί του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: