Ληστεία στην Εκάλη: "Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές"

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα κινούμενοι με κινηματογραφική ταχύτητα, όπως είπε ο κ. Κομνηνός

«Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Αμεση Δράση, που σε λίγα λεπτά από τον συναγερμό» είπε στην «Ωρα Ελλάδος» ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός που έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα του Σαββάτου σε σπίτι που διατηρεί στην Εκάλη.

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους…»

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα κινούμενοι με κινηματογραφική ταχύτητα, όπως είπε ο κ. Κομνηνός.

Ο επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα κλοπής και στην εταιρεία του κι όπως εξομολογείται «το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ηταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσουν».

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

Γνωστός επιχειρηματίας έπεσε θύμα διάρρηξης το βράδυ της Πέμπτης 13 Μαΐου στην Εκάλη, με τους δράστες να γίνονται «καπνός» μαζί με 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες άνοιξαν με λοστό την πόρτα του γκαράζ και αφού ξήλωσαν τον συναγερμό μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.

Η διάρρηξη διαπιστώθηκε δυο μέρες μετά, τα ξημερώματα του Σαββάτου απο τον επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μέρος των χρημάτων είναι της εταιρείας του.

Πηγή: ethnos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: