Ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό

Τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Γερακαρού του Δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη άμεσα μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνεργαζόμενοι με πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε για έναν 34χρονο Γεωργιανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή, αντίσταση και παράβαση της ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Τα μεσάνυχτα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν στην προαναφερόμενη επιχείρηση όπου βρισκόταν ο 49χρονος ιδιοκτήτης της με τέσσερα φιλικά του πρόσωπα και με απειλή καραμπίνας και πιστολιού αφαίρεσαν τις εισπράξεις. Κατά την αποχώρησή τους ο 34χρονος έβαλε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Άμεσα ενημερώθηκε το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και κινήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αρχικά, οι δύο άντρες εντοπίστηκαν να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, για να αποφύγουν τη σύλληψη όμως, ανέπτυξαν ταχύτητα και καταδιώχθηκαν. Ο 34χρονος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο επαγγελματικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Λητής οπότε και συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο δράστης, κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε σθεναρά. Από την κατοχή του κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και ζευγάρι κυάλια. Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν κλεμμένο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: