Ληστεία με ομηρία σε τράπεζα στον Πειραιά

Ένοπλη ληστεία-θρίλερ σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, επί της οδού Χατζηκυριάκου 27-31, στον Πειραιά. Οι επονομαζόμενοι “ληστές των θυρίδων” που πέρυσι τον Αύγουστο χτύπησαν με κινηματογραφικό τρόπο υποκατάστημα τράπεζας την λεωφόρο Κηφισίας, ξαναχτύπησαν τώρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στην τράπεζα και, υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους πέντε υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην τράπεζα.

Δύο από τους δράστες παρέμειναν στο ισόγειο και κράτησαν όμηρους πελάτες και υπαλλήλους για τρεις ώρες. Οι άλλοι δύο κατέβηκαν στο ημιυπόγειο, όπου βρίσκονται οι θυρίδες και με τη μέθοδο της οξυγονοκόλλησης τις άδειασαν αρπάζοντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έχουν διαρρήξει 40 έως 50 θυρίδες.

Οι υπάλληλοι πάτησαν το μπουτόν πανικού στις 16:49, όταν πλέον έφυγαν με τη λεία τους οι δράστες και τότε ήταν που ενημερώθηκε και η Αστυνομία για το συμβάν. Έκτοτε οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: