Lisca: Το lingerie brand που διακηρύσσει τις αρχές του body positivity σε ολόκληρο τον κόσμο

Μακριά από προκαταλήψεις, στερεότυπα και «κανόνες», η εμφάνιση και το σώμα μας είναι κάτι για το οποίο πρέπει να νιώθουμε περήφανες. Να το αγαπάμε, να το φροντίζουμε και να το «προστατεύουμε» από επικριτές και κακόβουλα σχόλια. Και να το «ντύνουμε» με εσώρουχα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική μας σαν τα Lisca. To πιο γνωστό και αγαπημένο brand-εκπρόπωπος του body positivity σε ολόκληρο τον κόσμο, σε προσκαλεί να αγαπήσεις κάθε εκατοστό του κορμιού σου και να αφήσεις στην άκρη τα κλισέ. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση όταν πρόκειται για το σώμα σου και ρητά που αναπαράγονται άκριτα όπως «τα ανοιχτά χρώματα δεν κολακεύουν τις καμπύλες», «αν έχεις μεγάλο στήθος δεν μπορείς να φορέσεις sexy σουτιέν», «με αυτό το σλιπ δείχνεις πολύ έντονα τους μηρούς σου», δεν πρέπει να έχουν θέση στον τρόπο σκέψης σου.
Lisca: Το lingerie brand που διακηρύσσει τις αρχές του body positivity σε ολόκληρο τον κόσμο
Η Lisca, μέσα από την πανευρωπαϊκή της καμπάνια με τίτλο «Proud to be Me», μεταδίδει το μήνυμα της διαφορετικότητας και της αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες. Το σώμα μας είναι τόσο όμορφο όσο όμορφα αισθανόμαστε εμείς μέσα σε αυτό: είναι ένα εκφραστικό μέσο για να αποτυπώσουμε την προσωπικότητά, τις εμπειρίες και πάνω από όλα τα συναισθήματα μας, όχι ένα «προκαθορισμένο πλαίσιο», ένας «πίνακας αναλλοίωτος» που βλέπουμε στα editorial μόδας και στις διαφημιστικές καμπάνιες.
Lisca: Το lingerie brand που διακηρύσσει τις αρχές του body positivity σε ολόκληρο τον κόσμο

Γι’ αυτό για τη σεζόν Winter 2020, το lingerie brand παρουσιάζει μία συλλογή που θα σε κάνει να αισθανθείς περήφανη στο σώμα σου κάθε στιγμή της ημέρας. Πουά σχέδια, graphic prints σε διάφανο τούλι, girly φιόγκοι και κεντητές λεπτομέρειες σε σλιπ συνδυάζονται με πιο basic προτάσεις όπως απαλές γραμμές και ρομαντική δαντέλα για να σου δώσουν μια ολοκληρωμένη γκάμα από θηλυκές προτάσεις για όλη την ημέρα. Οι προτάσεις όμως του label δεν σταματάνε στο να καλύψουν τις βασικές σου ανάγκες, με τη συλλογή «Selection», η Lisca θέλει να αναδείξει την πιο luxury πλευρά σου: αν αγαπάς το πλουραλιστικό στυλ θα βρεις μοναδικά fashionable κομμάτια με tattoo effect και κεντήματα που συνδυάζονται μοναδικά με εξαιρετικά απαλά υφάσματα και τούλι σε nude αποχρώσεις. Αν πάλι είσαι fan των glam επιλογών, θα βρεις στη «Selection» και σχέδια με δαντέλα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει αλλά είναι και διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski. Statement κομμάτια που μπορείς να φορέσεις μέσα από ένα μισάνοιχτο, λευκό πουκάμισο, μία ολόσωμη φόρμα ή μία πλεκτή ζακέτα και να δημιουργήσεις cozy&sexy looks.
Lisca: Το lingerie brand που διακηρύσσει τις αρχές του body positivity σε ολόκληρο τον κόσμο
«Στη συλλογή Lisca θα βρεις σουτιέν μέχρι και H cup και σλιπ που καλύπτουν όλα τα μεγέθη και θα σε κάνουν να δηλώσεις «περήφανη που είσαι εσύ». Γιατί η καμπάνια «Proud to be Me!» σε διδάσκει να αγαπάς κάθε εκατοστό του κορμιού σου και να το βροντοφωνάζεις…. «Be Proud, Be You, Be Lisca!»

Ιnfo:
www.lisca.com/lingerie
https://www.facebook.com/liscaprofile/
https://www.instagram.com/liscalingerie/
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: www.dtpgroup.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: