Λίντα Γίγα, ο πόθος των αντρών τη δεκαετία του 80 (φωτό)

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να προσέξουν οι άντρες του κινηματογράφου τη Λίντα Γίγα. Η γατούλα στο πλευρό του Μιχαλόπουλου και του Ψάλτη έγινε γρήγορα ο πόθος του κάθε Έλληνα τη δεκαετία του 80!

 

Με ανταγωνισμό γυναίκες όπως η Βίνα Ασίκη και η Ισμήνη Καλέση, η Γίγα βρήκε το δικό της κοινό από τη στιγμή που γδuθηκε στην ταινία «Αδελφή μου, αγάπη μου». Λίγο καιρό μετά αναστάτωσε τους άντρες με εκείνη τη μοιραία φωτογράφιση στο ανδρικό περιοδικό «Playboy» και έπειτα τους αποτελείωσε όταν πέταξε τα ρούχα της στην ταινία του Γιώργου Κωνσταντίνου «The Κόπανοι» (1987)!

 

Τα επόμενα δέκα χρόνια γύρισε πολλές ταινίες για βιντεοκασέτες και έκανε ένα τελευταίο πέρασμα από την τηλεόραση. Και ξαφνικά, εξαφανίστηκε από παντού. Η ίδια βέβαια τότε έκανε και αποτραβήχτηκε από τη showbiz για να μεγαλώσει το παιδί της. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 χτυπήθηκε από το επικίνδυνο αυτοάνοσο νόσημα «Λύκος» (Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος), μια ρευματική πάθηση που προσβάλλει τις αρθρώσεις και περιλαμβάνει συχνά και ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Λίντα Γίγα πέθανε στις 13 Ιουλίου 2016, μόλις στα 52 της χρόνια.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: