LFW S/S 2021: Η Victoria Beckham δίνει έναν σύγχρονο ορισμό της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας

LFW S/S 2021: Η Victoria Beckham δίνει έναν σύγχρονο ορισμό της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας

Με μότο «ο περιορισμός μπορεί να είναι απελευθερωτικός» η σχεδιάστρια παρουσίασε μία συλλογή βασισμένη στις ανάγκες που γέννησε η πανδημία για shophisticated looks.

Με την πρώτη ματιά της συλλογής τη Victoria Beckham για τη σεζόν S/S 2021, ένα πράγμα μας ήρθε στο μυαλό: η ανάγκη της σχεδιάστριας να ορίσει εκ νέου την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα με όρους σύγχρονους και προσαρμοσμένους στον αυτοπεριορισμό και στις ειδικές επαγγελματικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν ανακύψει εν μέσω πανδημίας.

«Η ζωή είναι πολύ διαφορετική τώρα και αυτό πιστεύω ότι θέλουν οι άνθρωποι: το χρώμα, ‘το δράμα’, την αίγλη. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε μέσα από τα ρούχα μας», είπε η Victoria Beckham, «αλλά δεν μπορούμε και να μην προσαρμοστούμε στις ειδικές, νέες συνθήκες», «φωνάζουν» οι δημιουργίες της.

Η fashion designer μαζί με την παρουσίαση της collection, στο πλαίσιο της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας που διεξάγεται στο Λονδίνο αυτήν τη στιγμή, φωτογράφισε και το look book της. Όλα τα έκανε στις retro pop σκάλες της gallery Victoria Miro, στο Hoxton του Ανατολικού Λονδίνου, με φόντο τα αφαιρετικά, πολύχρωμα έργα τέχνης του Δανού εικαστικού Tal R. Στους λίγους και εκλεκτούς που παρακολούθησαν live την επίδειξη μόδας, δόθηκαν μάσκες προσώπου με ρίγες και τα αρχικά της V.B., ατομικά υγρά αντισηπτικά και θερμομετρήθηκαν πριν εισέλθουν στον χώρο της παρουσίασης.

«Όλοι έχουμε περάσει πολύ δύσκολα και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε», δήλωσε η Beckham και με γνώμονα αυτό παρουσίασε μία collection με έντονα τα funky, 70s στοιχεία αλλά και με ενδυματολογικές λεπτομέρειες που «πατάνε στη γη». Kitten heels, denim παντελόνια σε γραμμή καμπάνα, maxi φορέματα με cut outs και κοστούμια με παντελόνια που κυριολεκτικά «χαϊδεύουν» το πάτωμα, δίνουν τον ορισμό της σχεδιάστριας για τον όρο «προσιτή πολυτέλεια».
 Into the Woods: O Oίκος Burberry μας δείχνει πώς αποκτά ενδιαφέρον ένας περίπατος στο δάσος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: