Λεβέντης: Όταν υπάρξει εμπιστοσύνη στην οικονομία τότε έρχονται πίσω τα λεφτά

Στη δευτερολογία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε πως «γίνεται μάχη στην αίθουσα, επί ποιας κυβέρνησης θα έλθουν πίσω τα λεφτά. Όταν υπάρξει εμπιστοσύνη στην οικονομία τότε έρχονται πίσω τα λεφτά. Εξαρτάται από το κλίμα».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στο εκλογικό σύστημα, λέγοντας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «εγκατέλειψε» την απλή αναλογική και «φλερτάρει» με την Φώφη Γεννηματά, η οποία «μη ψηφίζοντας πέρυσι την απλή αναλογική επέτρεψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπορεί να γίνει πρωθυπουργός».

Μάλιστα, επανέλαβε την πρότασή του για παρουσία εισαγγελέα σε προμήθειες μεγάλου χρηματικού ύψους όπως τα εξοπλιστικά, τα μεγάλα έργα κτλ, ενώ σχολίασε την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου λέγοντας ότι οι δικαστικοί αντιδρούν στις μειώσεις των δικών τους μισθών και συντάξεων.

Αναφορικά με τον Ρουβίκωνα , ο κ. Λεβέντης ρώτησε την κυβέρνηση «γιατί τον αφήνει να εξευτελίζει την κυβέρνηση», ενώ, τέλος, για το Σκοπιανό και τη χρήση του «Μακεδονία» ρώτησε τον πρωθυπουργό πώς «ενώ ο κυβερνητικός εταίρος του Πάνος Καμμένος είναι αντίθετος ευελπιστεί, ο ίδιος, ότι η πρόταση θα ψηφιστεί από άλλα κόμματα».

politiki

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: