Λεβέντης: Ο Τσίπρας επικαλείται το χρέος για να ψηφιστούν τα μέτρα

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Realfm 97,8, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως επικαλείται το χρέος για να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν βάρβαρα μέτρα.

«Τέτοιο θέμα δεν θα υπάρξει, το έχω πει κατ’ επανάληψη και στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη. Το θέμα θα τεθεί τον Αύγουστο του 2018. Το θέμα του χρέους το εμφανίζει ο Τσίπρας δολίως για να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν έχω δει κάποια απόκλιση μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία απόκλιση, έχουν δηλώσει οι άνθρωποι κάντε τις μεταρρυθμίσεις και τον Αύγουστο του 2018 εάν το χρέος δεν είναι βιώσιμο θα επέμβουμε. Απλά ο Τσίπρας για να βάλει τους βουλευτές του να ψηφίσουν βάρβαρα μέτρα χρειάζεται κάτι. Αλλά αυτό που χρειάζεται, το χρειάζεται ο Τσίπρας, η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις. Άλλο το πώς θα μπορέσει ο Τσίπρας να σωθεί πολιτικά και άλλο πώς η Ελλάδα θα ανακάμψει», σημείωσε ακόμα ο κ. Λεβέντης.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε πως «ο Τσίπρας φαίνεται ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά εάν δεν κάνει και τίποτα ο χρόνος πάει χαμένος και θα γκρεμίζεται στις δημοσκοπήσεις. Κερδίζει χρόνο ένας Πρωθυπουργός όταν τον αξιοποιεί, εγώ δεν βλέπω καμία ουσιώδη αξιοποίηση του χρόνου. Τίποτα δεν θα υπάρξει, μόνο από την ποσοτική χαλάρωση τα 2,5 δισ. Εδώ χρειάζονται επενδύσεις, χρειάζεται ανάπτυξη και τούτοι εδώ είναι Αριστεροί, έχουν ιδεοληψίες, δεν θα τα καταφέρουν. Απλά θα μεγαλώνουν τη μαύρη τρύπα».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: