Λεβέντης: Νομοσχέδιο ντροπής – Θα απολογήστε και στα εγγόνια σας

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο και για τη διαδικασία που ψηφίζονται τα νέα μέτρα.

«Αυτά τα νομοσχέδια έρχονται με αυτόν τον τρόπο για να ψηφιστούν χωρίς να τα διαβάσει κανείς», είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «αυτό το νομοσχέδιο είναι νομοσχέδιο ντροπής. Οσοι το ψηφίσατε θα ντρέπεστε και θα απολογήστε και στα παιδιά και στα εγγόνια σας».

Όσον αφορά στα επιδόματα σε οικογένειες με παιδιά, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι πρώτα κάνετε την αδικία στους πολυτέκνους και μετά υπόσχεται ο πρωθυπουργός σας διόρθωση. «Και τον χειροκροτήσατε;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας ότι «είναι μέθοδος πολιτικής αυτής;».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε στη συνέχεια ότι ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στις 50 έδρες μπόνους. Να προσέξει ο κύριος Μητσοτάκης, είπε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ λέγοντας πως αν έρθει θα τα υπογράψει όλα και αυτός. «Που θα βρει λεφτά; Αν είχε λύσεις η ΝΔ προ δυόμιση ετών, που κυβερνούσε, θα τα είχε κάνει. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις».

Ακόμα, σχετικά με το Σκοπιανό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε «τι θα πείτε στους νεωτέρους για τη προδοσία» και δήλωσε ότι εξαρχής χειριστήκαμε το θέμα λάθος. 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: