Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15: Ο Τσίπρας βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας για το θέμα της αλλαγής φύλου στη Βουλή ανέφερε ότι η χώρα μπαίνει σε περίοδο ανωμαλίας.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι «για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια, μας βάζει σε περίοδο ανωμαλίας».

Η Ένωση Κεντρώων είπε, αναφερόμενος στο δικαίωμα αλλαγής φύλου, ότι είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, «αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε».

Όπως τόνισε ο ίδιος, η Ελλάδα δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες. «Ηθικές αξίες δεν αντιγράφουμε. Η Ελλάδα διδάσκει ηθικές αξίες», σημείωσε.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε πως δεν είναι κατά τη γνώμη του σωστή η διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να αντιδράσει έντονα.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η Εκκλησία δεν θέλει να αναμειχθεί στην πολιτική, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να σέβεται η κυβέρνηση τις ηθικές αξίες.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: