Let’s dance! Με αυτά τα φορέματα θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως τα φετινά Χριστούγεννα

Ο David Bowie τραγουδούσε: «φόρεσε τα κόκκινα παπούτσια και χόρεψε τα blues μαζί μου». Αν βάλεις κάποια από αυτά που θα βρεις στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς σίγουρα θα θες να χορέψεις, απλά ίσως προτιμήσεις κάτι πιο γρήγορο!

Tι ορίζει το σωστό «party dress»; To να είναι άνετο, να σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων αλλά ταυτόχρονα να είναι εντυπωσιακό και θηλυκό. Να σε βοηθάει να κάνεις statement πάνω και κάτω από το dance floor, να μην περνάς απαρατήρητη ενός στροφάρεις ρυθμικά αλλά και να μην θυσιάζεις την κομψότητα στο βωμό της πρακτικότητας. Με λίγα λόγια, αν θες να χορέψεις τα φετινά Χριστούγεννα και να μην τα περάσεις καθισμένη πάνω σε μία καρέκλα, διάλεξε ένα από τα παρακάτω mini ή midi φορέματα και λάμψε υπό τους ήχους του «Let’s dance put on your red shoes and dance the blues. Let’s dance to the song they’re playing on the radio»…

Dress-code

Με παγιέτες, βολάν, με πτυχώσεις ή σε ίσια γραμμή, από βελούδο, βισκόζη ή σατέν, τα φορέματα των εορτών αγκαλιάζουν τις καμπύλες χωρίς να πιέζουν το σώμα και συνδυάζονται τόσο με μπότες όσο και με chunky heels, για όσες δεν αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα ούτε όταν κουνιούνται σε pop tempo. Προτίμησε ένα σκούρο, οπάκ καλσόν για να μην νιώθεις ανασφάλεια ενώ κινείσαι σε χορευτικούς ρυθμούς και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα girly ponytail ή μία ανάλαφρη, boho πλεξούδα.
Lets dance! Με αυτά τα φορέματα θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως τα φετινά Χριστούγεννα

Άννα Βίσση: Η βασίλισσα του glam rock έχει γενέθλια! Οι εμφανίσεις που θυμόμαστε ακόμη

Τα πιο ωραία φορέματα είναι αυτά που μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας, που μας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων και μας δίνουν την άνεση να «χορέψουμε με το 2022», αντικριστά, με τη ζεστασιά και τη θέρμη που χορεύεις με κάποιον που θες πολύ γιατί έτσι πρέπει να ξεκινήσει η νέα χρονιά… με δυνατά συναισθήματα και ερωτική διάθεση. Α και με πολύ ωραία καινούργια ρούχα, φυσικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

On the hoop: Η πιο sexy τάση φέτος στα κοσμήματα έχει να κάνει με τους «κρίκους»

(?)

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: