Λέσβος: Έκλεβαν ακόμη και… δολώματα για ψάρια μέσα από αυτοκίνητα

Τα οχήματα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν αφήσει ξεκλείδωτα σε διάφορες περιοχές της Λέσβου έβαζαν στο μάτι τις τελευταίες πέντε ημέρες δυο Έλληνες, οι οποίοι άρπαζαν από το εσωτερικό τους ό,τι έβρισκαν, ακόμη και τα… δολώματα που χρησιμοποιούσαν οι οδηγοί για να ψαρεύουν!

Στο διάστημα αυτό, οι δράστες τρύπωσαν σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις περιοχές Μόρια και Πάμφιλα, καθώς και σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη και άρπαξαν, κατά περίπτωση, καλάμια ψαρέματος, μια τσάντα πλάτης και κυτία με τεχνητά δολώματα και άλλον εξοπλισμό για ψάρεμα, 250 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων Usb.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι δράστες συνελήφθησαν και στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Η προανάκριση συνεχίζεται και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοιες κλοπές, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: