Λέρος: Πήγε να επιβιβαστεί με όπλο στο αεροπλάνο

Ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να επιβιβαστεί οπλισμένος σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Λέρου με προορισμό άλλη περιοχή της χώρας.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα στη Λέρο συνέλαβαν τον 79χρονο Έλληνα που είχε στην αποσκευή του ένα παράνομο πιστόλι των CZ των 9 mm, ένα από τα τρία πιστόλια της προσωπικής του συλλογής.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του ηλικιωμένου στο νησί, όπου εντοπίστηκαν άλλα δυο πιστόλια μάρκας Browning των 7,65 mm για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής, καθώς και 96 φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Τα όπλα και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Ο ηλικιωμένος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Πήγε για κυνήγι σε μιας περιοχή της Καστοριάς έχοντας μαζί του μια κυνηγετική καραμπίνα της οποίας δεν είχε ανανεώσει την άδεια κατοχής, ένας 55χρονοςΈλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων και συνελήφθη. Η καραμπίνα κατασχέθηκε και ο κάτοχός της προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση, πριν οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: