Leopard is the new classic: Τιπς για να φορέσεις σωστά το λεοπάρ

Οι βραβευμένες bloggers Έλενα και η Άντζι Γαλίφα (www.coolurstyle.com) μας δείχνουν τον τρόπο να φορέσουμε σωστά το λεοπάρ.
Λεοπάρ είναι το νέο κλασικό.

Οι γυναίκες σήμερα πρέπει να δουν το λεοπάρ ως μια μεγάλη επένδυση για την γκαρνταρόμπα τους και μην το αποφεύγουν επειδή είναι πάρα πολύ έντονο. Οι σχεδιαστές προτείνουν λεοπάρ σε τόνους πιο ανοιχτόχρωμο, μια πιο ευέλικτη επιλογή για την ημέρα αλλά και το βράδυ. Για εσάς που φοβάστε να το φορέσετε όσο περισσότερα αξεσουάρ σε μαύρο επιλέξετε τόσο πιο πολύ θα «ηρεμήσετε» τα prints.

Τι  να επιλέξετε

Το λεοπάρ φούτερ ή πουλόβερ: Προτιμήστε το σε μια αέρινη εκδοχή – ίσως ένα νούμερο μεγαλύτερο που θα πέφτει ριχτό στο σώμα με μεγάλο λεοπάρ μοτίβο.

Το λεοπάρ κορμάκι: Μπορεί να μπει εύκολα κάτω από μία ζακέτα ή ανοιχτό πουκάμισο και να δώσει αυτή τη σeξι πινελιά στο στυλ σας από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στο ραντεβού.

Το λεποπάρ γούνινο πανωφόρι: Φυσικά, μιλάμε για συνθετική γούνα και το εν λόγω πανωφόρι πρέπει να συνδυαστεί με μονοχρωμία, από τα παπούτσια μέχρι και τα αξεσουάρ.

Μία λεοπάρ ολόσωμη φόρμα.

Συνδυάστε το λεοπάρ με τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή (boyfriend style) αλλά πείτε όχι στην ψηλή πάνω από το γόνατο μπότα λεοπάρ. Επίσης, συνδυάστε μία λεοπάρ φούστα με ψηλοτάκουνα ή μαύρη δερμάτινη φούστα συνδυασμένη με λεοπάρ τοπ.

omorfamystika.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: