Λέων: Πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο η αιτία θανάτου της Μαλένας

Πέρα από την υπόθεση της Μαλένας ζήτημα υπάρχει και με την έκθεση της Ίριδας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λέων

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές, ενώ οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται να είναι καταιγιστικές.

Το γεγονός αυτό επιβεβείωσε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση».

Σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση που έδειχνε ως αιτία θανάτου της Μαλένας την ηπατική ανεπάρκεια, ο κ Λέων υπογράμμισε:

«Από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών», είπε, μιλώντας στο MEGA.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciuemare3er5)

«Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση», είπε επίσης ο κ. Λέων.

Όπως σημειώνει ο έμπειρος ιατροδικαστής, η αιτία θανάτου που δείχνει την ηπατική ανεπάρκεια, «πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο».

«Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει. Εκτιμώ ότι το μείζον είναι να βρεθεί λύση για τους τρεις θανάτους, να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση».

Πέρα από την υπόθεση της Μαλένας, ζήτημα υπάρχει, σύμφωνα με τον κ. Λέων, και με την έκθεση της Ίριδας και την αγενεσία φλεβοκόμβου που αναφέρεται.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: