Λεμονάτο κατσαρόλας χοιρινό !!!

 

Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας.!!!!

Σοτάρουμε το κρέας στο τηγάνι μέχρι να κοκκινίσει και στη συνέχεια το κρεμμύδι και σκόρδο …3 με 4 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα…

αλάτι πιπέρι ρίγανη και σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτω το καρότο και συμπληρώνω με νερό ρίχνετε το χυμό μισού λεμονιού και κλείνω τη χύτρα για περίπου μία ώρα σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα γίνεται πολύ μελωμένο και πολύ νόστιμο

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: