Leggings & booties: 5 στιλάτοι τρόποι για να τα φορέσεις

Όπως συμβαίνει με τα πάντα στο στιλ, έτσι και με τον συνδυασμό του κολάν με τα μποτάκια σου, βασικό ρόλο παίζει το styling και η προσαρμογή του σύγχρονα trends.

Επειδή διανύουμε έναν χειμώνα που μπορείς εύκολα να φορέσεις τα winter-booties και εκτός από στιλιστική να έχουν και πρακτική σημασία, να σου πω ότι μπορείς σαφώς να τα συνδυάσεις με το μαύρο σου κολάν και ένα ζεστό πουλόβερ από πάνω. Τώρα, αν πρέπει να πας στα χιόνια, ολοκληρώνεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για την πόλη, ένα puffer jacket αρκεί.

Τα leather leggings είναι πάντα χρήσιμα στην ντουλάπα σου και λειτουργούν συχνά ως το key item σε πολλά outfits. Γι” αυτό έχουν ακόμα θέση και στο στιλ σου, αφού μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με τα ankle boots που τόσο έχεις φορέσει αυτό το χειμώνα και απ” ό,τι φαίνεται θα συνεχίσεις. Με ένα oversized πουκάμισο από πάνω ή ένα t-shirt και μία ζακέτα είσαι έτοιμη για το everyday street style.

Το vinyl είναι μέσα στις φετινές τάσεις και φυσικά ένας πολύ εύκολος τρόπος να το φορέσεις είναι με τη μορφή του κολάν. Μπορεί να μην μοιάζει τόσο με τα κλασικά leggings αλλά ταιριάζει εξίσου με όλα τα μποτάκια και αναδεικνύει εύκολα ακόμα κι ένα total black outfit.

Φυσικά και το combo booties & leggings μπορεί να σε πάει στο γραφείο αρκεί να το συνδυάσεις με ένα ωραίο σακάκι. Από την άλλη, με ένα t-shirt από μέσα και flat μποτάκια, το ίδιο outfit μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για το airport look σου.

Η Gigi Hadid που φαίνεται να έχει αδυναμία στα μαύρα leggings, τα φορά με διάφορους τρόπους. Εσύ για φέτος κράτα αυτόν με τα combat boots και το shearling leather jacket που θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/darjabarannik

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: