Λευτέρης Αυγενάκης:«Τα Dirt Games είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου»

Το Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός συνομίλησε με οδηγούς αγώνων ανάμεσά τους με τον Βέλγο οδηγό Ράλι, Thierry Neuville, μηχανικούς και τεχνικά επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

Ο κ. Αυγενάκης  κάθισε στο μπάκετ του συνοδηγού και πήρε μια γεύση αγωνιστικής οδήγησης. Ο τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing Dirt Games, Γιώργος  Ζυμαρίδης οδήγησε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο υφυπουργός έδειξε ψύχραιμος ακόμη και η χωμάτινη φόρμουλα «ντριφτάριζε»  στο χώμα.

Στο τέλος ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.Το Διαδρόμιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων. Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλα και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

 

 

Λευτέρης Αυγενάκης:«Τα Dirt Games είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: