Λευκάδα: 42χρονος είχε «ανοίξει»… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Ο δράστης εντοπίστηκε με ουσίες για… κάθε γούστο, τις οποίες διέθετε στην πελατεία του

Ένα μικρό… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχε πάνω του ένας 42χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε συμπτωματικά από αστυνομικούς της Ασφαλείας ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Λευκάδα και υποβλήθηκε σε προληπτικό έλεγχο, ο οποίος οδήγησε στην σύλληψή του!

Κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,2 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,2 γραμμαρίων, δυο φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη και 98 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο 42χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

*** Στο σπίτι ενός 47χρονου Έλληνα στο Βόλο οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν για υπόθεση ναρκωτικών. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 106,53 γραμμαρίων, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης και έναν τρίφτη, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένα δοχείο που περιείχε 90 χάπια απαγορευμένης αναβολικής ουσίας ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην κατοχή ενός 37χρονου Έλληνα που σταμάτησαν για έλεγχο στην Κέρκυρα. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: