Λαζαρίδης: Ο Τσίπρας ματαίως ψάχνει για λωτοφάγους


«Ο Τσίπρας ματαίως ψάχνει για λωτοφάγους. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν. Οι Μακεδόνες, τους οποίους ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στη βουλή αποκάλεσε «Μακεδόνες του ελληνικού κομματιού της Μακεδονίας», δεν αντέχουν άλλα ψέματα», δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

«Όσες στρώσεις μακιγιάζ  και αν επιχειρήσουν να προσθέσουν η αλήθεια είναι μια: ο κ. Τσίπρας είπε Ναι εκεί όπου όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας έλεγαν Όχι. Και για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η Συμφωνία των Πρεσπών υποδαυλίζει τον σκοπιανό αλυτρωτισμό, ας ρίξουν μια ματιά στο προοίμιο του σκοπιανού Συντάγματος και στο άρθρο 36 το οποίο αναφέρεται ακόμη και σε «μακεδονικό» κράτος», ανέφερε ακόμη ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην προσέγγιση της κυβέρνησης ότι μετά τις τροπολογίες που κατέθεσαν Αλβανοί βουλευτές της ΠΓΔΜ δεν έχει η Νέα Δημοκρατία πλέον επιχειρήματα να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Λαζαρίδης για μια ακόμη φορά ξεκαθάρισε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών είτε σήμερα ως αξιωματική αντιπολίτευση, είτε αύριο ως κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «το μήνυμα προς την Τουρκία πρέπει να είναι σαφές: δεν πρόκειται να επιδείξουμε καμία υποχωρητικότητα απέναντι στην εντεινόμενη προκλητικότητά της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε το παιχνίδι της έντασης που επιδιώκει η Άγκυρα. Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται ούτε με λεονταρισμούς, ούτε φορώντας κάθε μήνα και διαφορετική στολή παραλλαγής. Η εξωτερική πολιτική και η πολιτική άμυνας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στον κ. Καμμένο».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: