Λαζαρίδης: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών;


Για πλήρη αφωνία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών στο Κουκάκι ο Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. «Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός παρακολούθησε τις επιθέσεις των μπαχαλάκηδων και των αντιεξουσιαστών απέναντι στις δυνάμεις του κράτους δικαίου και της ΕΛΑΣ. Όμως, δεν έχω δει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει τα άθλια αυτά περιστατικά. Γιατί άραγε;», διερωτήθη ο βουλευτής της ΝΔ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αν δεν καλύπτουν τους δράστες, αν μη τι άλλο δείχνουν τεράστια ανοχή προς αυτούς, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη αυτό για το οποίο την ψήφισε ο ελληνικός λαός. Ο νόμος και η τάξη θα επιβληθεί στη χώρα, γιατί είναι κάτι που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών».

Για την εκλογή και το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία, άλλωστε είναι πάρα πολύ κοντινό το διάστημα που θα εκκινήσει η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου. Θα περιμένουμε την πρόταση του πρωθυπουργού. Είμαι πεπεισμένος ότι η πρόταση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι ένα πρόσωπο ευρείας συναίνεσης».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: