Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Φτάσαμε στο απόγειο, είδαμε και την γκλαμουριά την τεράστια, δεν υπήρχε τίποτα άλλο

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στο «Ράδιο ΕΝΑ 102,5» είχε μιλήσει για όλα εκείνα που τον κρατούσαν καλλιτεχνικά «ζωντανό», την κοινή πορεία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους δίσκους, τα τραγούδια, την πολιτική, αλλά και για την ιδιαίτερη φόρτιση, που υπήρχε με αφορμή την εμφάνισή τους στον Βόλο την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγαπημένος τραγουδοποιός, παραχώρησε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, την τελευταία του δυστυχώς συνέντευξη στο «Ράδιο-Ένα 102,5» και σίγουρα μία από τις τελευταίες στα ΜΜΕ, τόσο με αφορμή τη συναυλία που θα γίνονταν στην γενέθλια πόλη, όσο και για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και τον Βόλο, τον Πτελεό κ.α.

Μάλιστα στο ερώτημα: «Έχεις σκεφτεί και το ενδεχόμενο να πεις ότι… κουράστηκες κι ότι θέλεις για παράδειγμα να έρθεις στον Πτελεό και να καθίσεις για μήνες;», απάντησε:

«Έχω πει πάρα πολλές φορές “και τώρα τι…”. Τα έχουμε κάνει όλα. Ήμουν στους Τερμίτες, έκανα δίσκους που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Όταν έκανα τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο πριν από 6-7 χρόνια και ήρθαν 60.000 κόσμου κι όταν έκανα δίσκο που πούλησε 300.000 αντίτυπα και κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη είπα τώρα τι άλλο έχω να κάνω. Δυο εκδοχές υπήρχαν. Ή να τα παρατήσω, που δεν είναι θέμα οικονομικό που δεν τα παρατάω, ή μηδενίζω και ξεκινάω από την αρχή. Και προτίμησα το δεύτερο.

Μηδένισα και ξεκίνησα από την αρχή, ταπεινά και με χαμηλούς τόνους. Σαν να ξεκινούσα πάλι από την αρχή. Ξεκίνησα με τον Κότσιρα, έπαιξα την Παραγγελιά, εμφανίστηκα σε μικρούς χώρους για να αισθανθώ και πάλι την ανάσα του κόσμου. Τα είδαμε όλα, φτάσαμε στο απόγειο, είδαμε και την γκλαμουριά την τεράστια και δεν υπήρχε τίποτα άλλο.

Έκανα συναυλίες στο εξωτερικό στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία για να παίξω σε όλους τους Έλληνες, που παλιά δεν το έκανα. Αυτά όλα είναι καινούργια πράγματα που σε κρατούν ζωντανό. Κάναμε τώρα και με τον Νίκο την παράσταση “Τι έχει μείνει τώρα από τη φωτιά” και ψάξαμε να βρούμε λοιπόν, τι έχει μείνει απ’ όλο αυτό το πράγμα που ζήσαμε. Ανακαλύψαμε πάντως ότι η φλόγα είναι ζωντανή».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: