Λάρισα: «Βροχή» μετάλλων εναντίον αστυνομικών σε καταδίωξη!

Εκτόξευαν κατά πάνω τους τα μεταλλικά αντικείμενα που είχαν κλέψει — Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν και τους συνέλαβαν

Περιπετειώδης ήταν η καταδίωξη ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με πέντε «κυνηγούς» μετάλλων, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, καθώς οι αστυνομικοί που προσπαθούσαν να το εγκλωβίσουν δέχθηκαν μια «βροχή» από μεταλλικά αντικείμενα τα οποία οι δράστες είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα!

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το όχημα να κινείται ύποπτα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε άδειας ικανότητας οδήγησης, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεπιβάτες του εκτόξευαν προς τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν σίδερα, εργαλεία, ακόμη και μια… ρόδα!

Μετά από πολύωρο κυνηγητό σε περιοχές των Δήμων Κιλελέρ, Τεμπών και Λαρισαίων, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και, παρά την αντίσταση που προέβαλαν οι επιβάτες, δεν απέφυγαν τις χειροπέδες. Στο όχημα κατασχέθηκαν επτά κουλούρες καλωδίων χαλκού, δυο μαχαίρια, πένσες, κατσαβίδια, κόφτης, βαριοπούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και γάντια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: