Λάρισα: Γονιός επιτέθηκε σε τρεις εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο – Ένας δάσκαλος στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον  πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας όταν ένας γονέας επιτέθηκε  σε τρεις εκπαιδευτικούς, στέλνοντας στο νοσοκομείο τον έναν από αυτούς. Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο γονιόςς λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μπήκε στο σχολείο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά προς τους εκπαιδευτικούς ισχυριζόμενος ότι «χτύπησε το παιδί του».

Μάλιστα, δεν έμεινε στη λεκτική βία, αλλά όπως εξήγησε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, γρονθοκόπησε τον διευθυντή και δύο εκπαιδευτικούς. Ο ένας από τους εκπαιδευτικούς, γυμναστής στην ειδικότητα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μάταια οι παρευρισκόμενοι επιχείρησαν να ηρεμήσουν τον γονιό που έμοιαζε με ταύρος εν υαλοπωλείω. Ο κ. Παπαποστόλου έσπευσε θεσμικά στο σχολείο το οποίο πλέον φαντάζει με «καζάνι που βράζει».

«Και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση στο συγκεκριμένο σχολείο. Καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα και ως εκπαιδευτικοί θα προστατεύσουμε τους συναδέλφους που σε αυτό το σχολείο κάνουν τιτάνιο αγώνα καθημερινά» πρόσθεσε ο πρόεδρος των δασκάλων. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία αναζητεί τον δράστη στα όρια του αυτοφώρου.

Πηγή: onlarissa.gr

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: