Λάρι Τέρνερ: Τον «ανέκριναν» μαθητές!!

Λάρι Τέρνερ: Τον «ανέκριναν» μαθητές!!

Από «ανάκριση» πέρασε χθες ο παίκτης μπάσκετ του «Κοροίβου» Λάρι Τέρνερ, ο οποίος βρέθηκε…
προσκεκλημένος στο 6ο δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας και δέχτηκε ερωτήσεις από τους μικρούς μαθητές, τόσο για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, όσο και για τη διατροφή του αλλά και την καθημερινότητά του.

Η πρόσκληση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας που υλοποιεί το σχολείο και συγκεκριμένα στην 5η τάξη και ο Λάρι Τέρνερ δέχτηκε πρόθυμα την πρόσκληση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, ενώ τα προέτρεψε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αισιόδοξος

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι χαίρεται να μιλά για το μπάσκετ, αφού και στον τόπο καταγωγής του στην έχει Ακαδημία που ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Στο ερώτημα δε της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, για το πώς βλέπει την πορεία της ομάδας του Κοροίβου, τόνισε ότι είναι αισιόδοξος και ότι κάθε ημέρα γίνεται και κάτι καλύτερο. «Υπάρχει δουλειά να γίνει και προχωράμε» είπε χαρακτηριστικά.

Σημαντική παρουσία

Αναφορικά με τη χθεσινή του παρουσία στο 6ο δημοτικό, η καθηγήτρια Αγγλικών κα Μαρία Δημητρακοπούλου ανέφερε ότι ήταν μία ευκαιρία να δουν τα παιδιά ένα πρότυπο αθλητικής διατροφής και να του κάνουν ερωτήσεις, ακόμη και προσωπικές, ενώ η συνέντευξη που έγινε στον μπασκετμπολίστα θα χρησιμοποιηθεί και στο πρόγραμμα αγωγής υγείας. Παράλληλα, ήταν μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την Αγγλική και την Αγγλική προφορά.

Τον παίκτη του Κοροίβου καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Μαυροειδάκου, η οποία τόνισε ότι στόχος είναι να καλλιεργηθεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τον αθλητισμό και παράλληλα επιτυγχάνεται μέσα από αυτές τις δράσεις ο καινοτόμος και ελκυστικός χαρακτήρας του δημοτικού σχολείου.

Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν ήταν ο κ, Σωτήρης Νικολακόπουλος, η κα Μαριάνα Πανταζή και ο κ. Τάκης Παπανικολάου.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: