Λαμία: Τρεις ανήλικοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις

Αλλοδαπός μπήκε παράνομα στη χώρα και διέρρηξε σπίτι και αποθήκη στα Ιωάννινα

Δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων Ελλήνων που διέπραξαν δύο διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής σε διάφορες περιοχές της Λαμίας από τις 8 ως τις 12 Μαΐου, σχημάτισαν οι της Ασφάλειας. Σε αυτήν κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, ενώ περιλαμβάνονται οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι τρεις «άγουροι» διαρρήκτες παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική είσοδο ενός αρτοζαχαροπλαστείου απ’ όπου έκλεψαν χρήματα και συσκευασίες χυμών και αναψυκτικών, έσπασαν το παράθυρο ενός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου και άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα με χρυσή εικόνα και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα μίνι μάρκετ και ένα αρτοποιείο χωρίς να τα καταφέρουν.

Μπήκε παράνομα στη χώρα και διέρρηξε σπίτι και αποθήκη

Μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος διέρρηξε το παράθυρο ενός σπιτιού και την πόρτα μιας αποθήκης σε περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων και άρπαξε αγροτικά εργαλεία και ρούχα συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Οι κλοπές έγιναν στο διάστημα από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 5 Μαρτίου και εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου. Τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: