Λαμία: Θύμα βιασμού και η σύζυγος του πατέρα που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την οικογένεια του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στη Λαμία που εξέδιδε, έναντι αμοιβής, την ανήλικη κόρη του.

Ο γιος της οικογένειας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, αποκάλυψε ότι και η μητέρα του είχε πέσει θύμα βιασμού από άνδρα και ο πατέρας του δεν το είχε καταγγείλει.

«Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. “Πάμε στην ασφάλεια τώρα” της είπα. “Όχι δεν είμαι καλά” μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν τη μητέρα τους να καταθέσει.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας, που φέρεται να βίασε τη μητέρα του, όπως λέει ο γιος της είναι Αλβανός και κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δει; Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί. Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: