Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο 37χρονος πατέρας στην επιστροφή από γάμο – Τραυματίστηκαν τα κορίτσια του που ήταν παρανυφάκια (βίντεο)

Η χαρά μετατράπηκε σε βαρύ πένθος, όταν μία οικογένεια, επιστρέφοντας από γάμο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 37χρονος πατέρας και να τραυματιστούν η σύζυγός του και τα δύο κοριτσάκια τους, 4 και 5 ετών, που ήταν παρανυφάκια στο γάμο.

Νεκρός είναι 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος είχε πάει σε γάμο μαζί με την σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους, τις δύο κορούλες τους, ηλικίας 8-10 ετών περίπου.

Η οικογένεια επέβαινε σε αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο συγκρούστηκε με ένα ασημί BMW, που στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες. Ο 36χρονος από τη Στυλίδα (οδηγός της BMW) παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.

Μετωπική η σύγκρουση

Ειδικότερα, η σφοδρή μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο της Λαμίας, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λαμίας. Νεκρός ανασύρθηκε ο πατέρας και οδηγός, σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα από τη θέση του συνοδηγού, ενώ πιο ελαφρά εκτιμάται πως τραυματίστηκαν τα δύο κοριτσάκια.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι δυο νεαροί από το BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και τους παρέδωσαν στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 32χρονη γυναίκα του άτυχου 37χρονου, μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας και τα δύο κοριτσάκια τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα τα οποία υπέστησαν και τα οποία ευτυχώς δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Ευτυχώς τα άλλα δυο πιο μικρά παιδιά της οικογένειας είχαν μείνει στη Λαμία.

Πλέον εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός της BMW ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή του τροχαίου

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή του τραγικού τροχαίου που κόστισε την ζωή στον 37χρονο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: