Λαμία: Μεθυσμένος πελάτης έκαψε μαγαζί γιατί… δεν του έβαζαν άλλο τσίπουρο (βίντεο)

Άφωνοι έμειναν όσοι περνούσαν από την οδό Παπασιοπούλου στη Λαμία το μεσημέρι της Τρίτης, αφού είδαν να λαμπαδιάζει ξαφνικά, ο εξωτερικός χώρος καταστήματος εστίασης.

Να αναφέρουμε ότι το τσιπουράδικο — μεζεδοπωλείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Η φωτιά ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και επεκτάθηκε γρήγορα στις καρέκλες και τα τραπεζάκια, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν και οι φιάλες υγραερίου μέσα στις σόμπες εξωτερικού χώρου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες με επικεφαλής τον Διοικητή της ΠΥ Λαμίας Θανάση Παπασταμούλη και, ευτυχώς, πρόλαβαν τα χειρότερα.

Δημοσίευμα του lamiareport αναφέρει ότι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο τσιπουράδικο ένας νεαρός ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο, ενώ όταν ο νεαρός πήγε να φύγει, προσπάθησε να ανέβει σε μηχανάκι.

Βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι θα κινδύνευε η ζωή του, εάν έφευγε με το μηχανάκι, ο ιδιοκτήτης έσπευσε να τον σταματήσει και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως δεν συνετίστηκε και έτσι ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει.

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι ο νεαρός, ίσως και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ αφού έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, φέρεται να έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να καβαλάει το μηχανάκι και να φεύγει σαν… κύριος.

Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: