Λάκης Γαβαλάς – Περνάω δύκολα. Τρώω την τροφή του σκύλου μου [βίντεο]

Λάκης Γαβαλάς   Περνάω δύκολα. Τρώω την τροφή του σκύλου μου  [βίντεο]

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο στο «Όλα μπιπ»…

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Παρεκτράπη … γιατί όταν ένας έχει μια ροή …, δύσκολα τον κρατάς πίσω, μπορεί κάποια στιγμή να κάνει και κάτι πιο ακραίο. Χτες το βράδυ είχαμε τον Λουδάρο, έκανε πρόβες με κραγιόν, τον βλέπανε τα παιδάκια …Γιατί πρέπει να λέει, τόσο πολύ, με εμμονή, γι” αυτό το κραγιόν; …Αν ας πούμε, λέει, γιατί αυτός το θεωρεί δικό του όλο το Voice – «αν ήτανε στο Voice ο Λάκης και ερχόταν με το κραγιόν, θα τον έδιωχνα» και θα ζητούσε και την παραίτησή μου απ” το παιχνίδι. Έτσι ακριβώς.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι, ότι δεν σκέφτομαι βαθιά τα πράγματα. Ό,τι μου έρθει να κάνω, αλλά με respect, πρώτα απ” όλα στον εαυτό μου».

Νωρίτερα, πάνω στο θέμα με το κραγιόν που φόρεσε σε ένα επεισόδιο του The Voice, είχε πει: «Ποτέ δεν έχω κάνει μια ευρεσιτεχνία, δεν θέλω να έχω μόνος μου την ευθύνη. Όταν ο Marilyn Manson ήρθε στην Αθήνα και τρέξαν όλες οι παρατρεχάμανες κοσμικές, με τα παιδιά τους, με τα ανίψια τους, και πήρανε και έργα του Marilyn Manson, αυτός είχε ένα μάτι πλαστικό, χείλη κόκκινα, σίδερα στα , αλλά επειδή ήτανε στο Γκάζι, όλοι είπανε «είναι κουλτούρα» και πρέπει να τον δούμε…  Αυτό τον ενόχλησε [σ.σ. τον Γ. Λιάγκα], το κόκκινο κραγιόν έχουν δει τα παιδιά πάνω μου; Είναι το μόνο νορμάλ που μπορεί να έχω κάνει στη ζωή μου!».

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: