Λαμπεροί πρωταγωνιστές την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο «Still Standing Special» (trailer+photos)

Το «Still Standing Special» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με νέο επεισόδιο για καλό σκοπό, παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η Μαρία Μπεκατώρου παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και Τρίτη 1 Ιανουαρίου,  υποδέχεται στις 20:45 στο εορταστικό πλατό του «Still Standing Special» τους πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» και «Μαριχουάνα Στοπ», αλλά και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» και «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» προκειμένου να ενισχύσουν και να στηρίξουν, παίζοντας τα «Παιδικά Χωριά SOS». 

Η Μαρία Κορινθίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Γιώργος Βάλαρης, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Ευτυχία Φαναριώτη, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Νίκος Ζωιδάκης,  ο Αντώνης Βασάλος και η Ιωάννα Ρούβαλη θα είναι κοντά μας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 20:45 για να μας βοηθήσουν και ενισχύσουν την κοινή προσπάθειά μας να προσφέρουμε για έναν ολόκληρο χρόνο την εξ ολοκλήρου διατροφή όλων των παιδιών και, ταυτόχρονα, τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Το ίδιο θα πράξουν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επίσης στις 20:45 και οι Αντώνης Βλοντάκης, Τατιάνα Μελίδου, Ευγενία Ξυγκόρου, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Βίκτωρας Πέτσας, Μιχάλης Συριόπουλος, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος και Χρήστος Ζαχαριάδης.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε αρωγός σε αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης μπορείτε έως τις 6 Ιανουαρίου να αποστέλλετε SMS με τη λέξη SOS στον πενταψήφιο αριθμό 19820 ή/και να καλείτε από σταθερό ή κινητό στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό (2,00€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα). Επιπλέον, μπορείτε να καλείτε από σταθερό ΟΤΕ  στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ). 
Τα «Παιδικά Χωριά SOS» έχουν ως κύριο στόχο την προστασία παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Σήμερα, στην Ελλάδα, με τη βοήθεια πολλών φίλων και υποστηρικτών, λειτουργούν τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με την καθημερινή φροντίδα των Μητέρων SOS, καθώς επίσης εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες. 

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: