Κυριακάτικο brunch: 6 street style σύνολα προτείνουν τι να φορέσεις σήμερα

Φωτογραφίες από τη street style μόδα, αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας, πόσο μάλλον για περιστάσεις σαν αυτές που θέλουμε ένα πιο εκλεπτυσμένο look. Από ολόσωμες φόρμες που είναι πολύ πρακτικές σαν ρούχο, από αναπάντεχους συνδυασμούς μέσα από το mix & match διαφορετικών αποχρώσεων, η street style μόδα μας εμπνέει συνέχεια για τις εμφανίσεις μας, είτε πρόκειται να πάμε για πρωινό, είτε όχι.

Αλλά μιας και είναι Κυριακή, εμείς επιλέξαμε σύνολα που μπορείς εύκολα να φορέσεις στο brunch,  τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου.

 

ΙmaxTree

Ένα φόρεμα είναι η εύκολη λύση για ένα πρωινό σύνολο. Επίλεξε ένα σε μια άνετη σιλουέτα και συνόδευσε το με αθλητικά παπούτσια και ένα duster coat.

 

ΙmaxTree

Υπάρχει πιο κομψός και άνετος συνδυασμός από τον παραπάνω. Ένα πουλοβεράκι σε bold απόχρωση και ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι είναι ένας κλασικός συνδυασμός που δεν απαιτεί πολύ σκέψη για να δημιουργήσεις, διατηρώντας τα επίπεδα του στιλ σου, στα ύψη.

 

ΙmaxTree

Μια ολόσωμη φόρμα έχει τρομερή πρακτικότητα, γιατί την φοράς και είσαι ντυμένη. Μία όμως, σε λευκή απόχρωση είναι τέλεια για την ανοιξιάτικη σεζόν που διανύουμε.

 

ΙmaxTree

Βάλε χρώμα στη ζωή και το πρωινό σου outfit. Θα ξεχάσουν όλοι τι σημαίνει “eggs benedict”, όταν εμφανιστείς στο μαγαζί με ένα σύνολο που αποτελείται από πολύ χρώμα.

 

ΙmaxTree

Συχνά δεν λέμε, «θέλω απλά να φορέσω την φόρμα μου και να βγω έξω»; Κάνε αυτή την σκέψη πραγματικότητα και φόρεσε την άνετη φόρμα σου στο brunch. Αναβάθμισε το αθλητικό ύφος της φόρμας με ένα tailored σακάκι. Η αντιπαράθεση του στιλ των δύο ρούχων, αξεπέραστη.

 

ΙmaxTree

Μια μίντι statement φούστα θα ταιριάξει τέλεια με ένα casual ρούχο σαν το t-shirt. Συνδύασε με φλατ παπούτσια και μια μίνι τσάντα για να αναδείξεις το look.

Kεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: