Κυρανάκης: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προστατεύει τον Ρουβίκωνα


«Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί το ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπει στον αστυνομικό να κάνει τη δουλειά του», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Οι αστυνομικοί φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους γιατί όταν πάνε να κάνουν συλλήψεις, προσαγωγές ή να κάνουν αυτοάμυνα υπάρχουν συνεχείς ΕΔΕ. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα περιπολικά, τον εξοπλισμό, τα αλεξίσφαιρα με τόσα ζητήματα που στην πράξη δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Και υπάρχει και μία γενικότερη αίσθηση ότι ο καθένας σε αυτή την πόλη μπορεί να κάνει ότι θέλει, υπάρχει το άσυλο, υπάρχει το «έλα Ρουβίκωνα και κάνε ότι θέλεις και μετά η υπουργός του Ρουβίκωνα θα σε υπερασπιστεί». Την άκουσα με έκπληξη να είναι ουσιαστικά μάρτυρας υπεράσπισης του Ρουβίκωνα για το χθεσινό επεισόδιο. Είναι κατά συρροή εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι. Ο Ρουβίκωνας έχει πάει σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδας για όλες τις χώρες και έχει κάνει επιθέσεις»,  σημείωσε ο Κυρανάκης.

«Ας πάμε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στις γειτονιές που δεν αισθάνονται ασφάλεια να κυκλοφορήσουν στους δρόμους που κάποτε μπορούσαν. Ρωτήστε τους πατεράδες εάν αφήνουν τις κόρες τους να πάνε στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια το βράδυ. Εκεί πέρα για να περάσεις θέλεις διαβατήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει», ανέφερε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: