Κύπρος: Έκαψαν και έσπασαν τα αυτοκίνητα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό

Έξω από το γήπεδο που γινόταν χθες ο αγώνας Απόλλων Λεμεσού — ΑΠΟΕΛ, οι φίλοι των φιλοξενούμενων είδαν φθορές στα οχήματά τους

Ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα προκάλεσε φωτιά που έβαλαν χθες χούλιγκαν, έξω από το Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος μεταξύ ΑπόλλωναΑΠΟΕΛ.

Τα αυτοκίνητα ανήκουν σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι είχαν πάει από τη Λευκωσία στη Λεμεσό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα

Τα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σε δυο διαφορετικά σημεία, σε χώρο στάθμευσης ανατολικά του Τσιρείου, είτε καταστράφηκαν ολοσχερώς είτε υπέστησαν σημαντικές ζημιές.

Επεισόδιο απειλήθηκε με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα και την αποχώρηση των οπαδών, όταν φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είδαν τις ζημιές στα οχήματα τους και ζήτησαν εξηγήσεις από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας επενέβη για την απομάκρυνση των φιλάθλων, ενώ μικροεντάσεις υπήρξαν και κατά τη διέλευση οχημάτων οπαδών του Απόλλωνα.

Η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, ωστόσο, απέτρεψε οποιεσδήποτε άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Για την ιστορία, ο Απόλλων πήρε με 3-2 το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική των playoffs τίτλου στην Α’ Κατηγορία και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: