Κύπριος ιεράρχης έδωσε εξήγηση για το «πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι»

Τη δική του εξήγηση για την ομοφυλοφιλία έδωσε ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε ομιλία του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο ιεράρχης, στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα στην Κύπρο, υποστήριξε ότι ο Γέροντας Πορφύριος είχε δώσει την ερμηνεία ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με τη σeξουαλική συμπεριφορά των γονέων.

Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος εξέφρασε την άποψη ότι αν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό σeξ, και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία και αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ομοφυλόφιλο.

«Είναι πρόβλημα που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί, κι αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω ξεκάθαρα. Αυτό όταν στη γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος, όπως μεταδίδονται και τα χαρίσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιεράρχης στη «διαφωτιστική» ομιλία του.

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: