Κυοφορεί τα Δίδυμα παιδιά του Γαμπρού της. Όταν όμως οι Γιατροί είδαν τον τελευταίο Υπέρηχο «ΠΑΓΩΣΑΝ»!



Η Kendra και ο Aaron είχαν κάνει πολλές προσπάθειες με θεραπείες γονιμότητας, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να πιάνει. Το ζευγάρι ήθελε απελπισμένα παιδιά και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Τη στιγμή που ένιωθαν ότι είχαν χάσει κάθε ελπίδα, η μητέρα της Kendra, Crystal, πήρε μια εντυπωσιακή απόφαση.

Στα 52 της προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα. Ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της κόρης της. Με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Crystal έμεινε έγκυος όχι σε ένα, αλλά σε δύο μωρά! Οι θυσίες που έκανε η Crystal κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν απίστευτες.

Πέρασε τον επόμενο χρόνο στην Αριζόνα μαζί με την Kendra και τον Aaron. Ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Michigan με μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Έκανε καθημερινά ενέσεις ορμονών και εβδομαδιαίους υπερήχους. Στα μισά της εγκυμοσύνης, η Crystal άρχισε να παρατηρεί αιμορραγίες.

Φοβήθηκε ότι θα απέβαλε, αλλά οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει.Μετά από 37 εβδομάδες, ήρθε η ώρα να γεννηθούν τα μωρά, αλλά με κάποια μικρά απρόοπτα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Τον Ιούνιο του 2008, η Crystal γέννησε τον Domenic και την Mia!



Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: