Κυκλοφορούσε με κλεμμένη μηχανή και χασίς στην τσέπη

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στη μηχανή, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί από τον 58χρονο ιδιοκτήτη της και την κατέσχεσαν – Πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Με την άνεσή του κυκλοφορούσε σε περιοχή του Δήμου Γεροποτάμου ένας νεαρός αλλοδαπός με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει! Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου, βρέθηκε στις τσέπες του και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στη μηχανή, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί από τον 58χρονο ιδιοκτήτη της και την κατέσχεσαν για να του την επιστρέψουν. Ο 22χρονος  Γεωργιανός συνελήφθη αμέσως και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Ο  εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

*** Το μοτοποδήλατο μιας γυναίκας, που είχε κλέψει το βράδυ της Παρασκευής από την Ζάκυνθο, εντοπίστηκε να οδηγεί ένας 37χρονος Βούλγαρος από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο ελλείψει αυτοφώρου, αφού πρώτα σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του.

*** Το σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 37χρονου διέρρηξαν στη Λάρισα δύο Έλληνες ηλικίας 38 και 45 χρόνων και έκλεψαν από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: