Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω Πολυτεχνείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λόγω Πολυτεχνείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω Πολυτεχνείου
Πιο ειδικά, από τις 2.30 μ.μ. σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις της κυκλοφορίας στους εξής δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ” Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου και έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους παρακάτω δρόμους: Εθνικής Αμύνης , Εγνατία . Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας σε όλο το μήκος της οδού Αγγελάκη.

Εξάλλου, από τις 5 τα ξημερώματα Δευτέρας και μέχρι και το τέλος των εκδηλώσεων θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των αυτοκινήτων στους παρακάτω δρόμους: Εγνατία , Εθν. Αμύνης , Αγ. Δημητρίου , Γ΄ Σεπτεμβρίου , Αρμενοπούλου , Βασ. Ηρακλείου , Καρόλου Ντηλ , Γρ. Λαμπράκη , Κ. Καραμανλή , Ελ. Βενιζέλου καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας, σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: