Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!

Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!

Σοκάρει η είδηση του 29χρονου Dwayne Matthews από την Αγγλία, ο οποίος ξύπνησε μετά από μία βραδιά κατανάλωσης άφθονου αλκοόλ και είδε…
έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!

Ο 29χρονος, είδε τον πύθωνα, τον οποίο είχε αγοράσει το προηγούμενο βράδυ από έναν τσιγγάνο, την ώρα που είχε ανοίξει τα σαγόνια του και ήταν έτοιμο να επιτεθεί στον φίλο του ο οποίος κοιμόταν στον καναπέ.
Το φίδι ζύγιζε 14 κιλά ενώ σε μήκος ξεπερνούσε τα 3 μέτρα! Ο Dwayne τον αγόρασε προκειμένου να το μεταπωλήσει και να χρηματοδοτήσει έτσι την νέα του επιχείρηση.
Μόλις λοιπόν ο 29χρονος είδε πως το φίδι ήταν έτοιμο να κατασπαράξει τον φίλο του, έριξε πάνω του μια κουβέρτα και στην συνέχεια το έκλεισε σε γυάλινο κλουβί.
Την επόμενη μέρα προσπάθησε να το πουλήσει σε ένα κατάστημα με ερπετά. Όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία καθώς υποψιάστηκε πως ο πύθωνας είχε κλαπεί.
Έτσι ο Dwayne Matthews οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου αποκαλύφθηκε πως το φίδι είχε κλαπεί από 8 άτομα και πως ο 29χρονος ήταν πιωμένος όταν αποφάσισε να τον αγοράσει σκεπτόμενος πως θα βγάλει πολλά από την μεταπώλησή του. Την επόμενη μέρα όμως που παρά λίγο να δει τον φίλο του νεκρό το μετάνιωσε…

Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του! Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!

Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: