Ξυλοδαρμός 17χρονου στον Βύρωνα: Αμετανόητοι οι δράστες – Έβγαλαν selfie μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι οι φερόμενοι ως δράστες για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα αποφάσισαν να αναρτήσουν φωτογραφία τους που τραβήχτηκε την περασμένη Δευτέρα μέσα στο Α.Τ Βύρωνα κατά την προσαγωγή τους μετά το βίαιο επεισόδιο εις βάρος του συμμαθητή τους.

Στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram, οι δράστες εμφανίζονται αμετανόητοι και μάλιστα χρησιμοποιούν υβριστικό λεξιλόγιο θέλοντας να δείξουν ότι είναι… απτόητοι, παρά τις αντιδράσεις και τις ενδεχόμενες ποινικές κυρώσεις που τους περιμένουν.

Να αναφέρουμε ότι η επίμαχη φωτογραφία ανέβηκε πρώτα στο τοπικό ενημερωτικό site VyronasNews και, όπως αναφέρουν οι συντελεστές του στο protothema.gr, σχεδόν αμέσως δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα για να κατέβει η επίμαχη φωτογραφία.

Απειλές δέχεται ο δικηγόρος της οικογένειας

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ο δικηγόρος της οικογένειας κατήγγειλε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα σε σπαστά ελληνικά, στο οποίο τον απείλησαν ότι αν δεν σταματήσει να κάνει δηλώσεις «θα τον βρουν σε χαντάκι».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος επισημαίνει ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και από τη διεύθυνση του σχολείου που δε φρόντισε να παρέμβει στο συνεχές μπούλινγκ που υφίστατο η μικρή αδερφή του θύματος, που ήταν και η αφορμή για να δώσουν ραντεβού οι δράστες προκειμένου να ξυλοκοπήσουν τον 17χρονο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: