“Ξηλώνει” τη διοίκηση της ΕΡΤ ο Λευτέρης Κρέτσος

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, ως υπεύθυνος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αποφάσισε ριζικές αλλαγές στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ζήτησε τις παραιτήσεις, τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου, όσο και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού.

Η απόφαση του κ.Κρέτσου έρχεται μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό ανάμεσα στα δύο στελέχη και ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα την κακοδιαχείριση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Κωστόπουλος έκανε λόγο για υπονόμευση της ΕΡΤ εκ των έσω ενώ την ίδια ώρα ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ κατήγγειλαν τη διοίκηση της ΕΡΤ για εξοστρακισμούς ικανών, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και περιθωριοποίηση των δημοσιογράφων.

Ο κ. Κωστόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά: «Τα καταφέραμε παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά. Απέναντι στην πολιτική του τίποτα που επάξια εκπροσωπούν οι επώνυμες καταγγελίες, εμείς προσπαθούμε να επαναφέρουμε τη δημόσια τηλεόραση στο επίπεδο που θέλει ο λαός».

Σύντομα το υπουργείο θα προκηρύξει τις δύο θέσεις ώστε να βρει τους αντικαταστάτες τους.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: