Ξεχωρίζουμε και συγκρίνουμε τα αγαπημένα μας looks από τη λαμπερή πρεμιέρα των Avengers: End Game

Στο πολυαναμενόμενο event έδωσαν το «παρών» τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, και άνδρες-γυναίκες έκαναν εμφανίσεις που δεν περάσαν απαρατήρητες. Εμείς, επικεντρωνόμαστε στις γυναικείες εμφανίσεις, οι οποίες σαφέστατα τράβηξαν περισσότερο την προσοχή. Aναλύουμε και συγκρίνουμε, λοιπόν, τις 6 αγαπημένες μας. Από την Gwyneth Paltrow και την Scarlett Johansson, την Brie Larson και την Natalie Portan, οι εμφανίσεις των γυναικών αυτών ήταν άξιες σχολιασμού και θαυμασμού.

Gwyneth Paltrow vs Natalie Portman

(Chris Pizzello/Invision/AP -Jordan Strauss/Invision/AP)

Ένα μαύρο σύνολο είναι μια συνηθισμένη επιλογή για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Παρ” όλα αυτά, τα looks της Gwyneth Paltrow και της Natalie Portman, αν και είναι μαύρα και τα δύο, διαφέρουν πολύ. Από την μία, η Paltrow επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο που προσφέρει ένα σeξι twist στο ανδρόγυνου ύφους look της, το οποίο τελικά έχει πιο μίνιμαλ «επίγευση». Από το ριχτό φόρεμα μέχρι και το tuxedo σακάκι, το σούπερ σικ σύνολο της Paltrow εκπέμπει θηλυκότητα αλλά και δυναμισμό.

Η Portman από την άλλη, εκφράζει το θηλυκό στοιχείο με έναν διαφορετικό τρόπο. Αν και το φόρεμά της έχει κι αυτό ανδρόγυνα στοιχεία (βλ. λαιμόκοψη φορέματος), η fit & flare γραμμή του, το έντονο σκίσιμο στο πόδι αλλά και τα κεντήματα στο κάτω μέρος του, προσδίδουν ένα πιο glamorous αποτέλεσμα. Δέκα με τόνο και στις δύο γυναίκες που με τα σύνολά τους εκπροσωπούν απόλυτα την χαρακτήρα τους.

Brie Larson vs Scarlett Johansson

(Jordan Strauss/Invision/AP)

Δύο σeξι εμφανίσεις και από τις δυο γυναίκες και looks μέσα στο πνεύμα του πώς «πρέπει να ντύνεσαι για το κόκκινο χαλί». Διαφέρουν πολύ παρ” όλα αυτά οι δύο εμφανίσεις. Η Brie Larson με ένα πιο old Hollywood ύφους σύνολο, επέλεξε ένα μεταξωτό παστέλ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, ενώ το έντονο ντεκολτέ με κομψό τρόπο εκφράζει αυτό το »sexiness» που λέγαμε προηγουμένως. Φυσικά, το ενδιαφέρον μας τράβηξαν τα κοσμήματα της Larson. Τα δαχτυλίδια και το βραχιόλι της ηθοποιού θυμίζουν τα έξι Ιnfinity Gems του Thanos, από την ταινία, τα οποία εκπροσωπούν και την διαφορετική σούπερ δύναμη που δίνουν στον villain της ταινίας. Μήπως τα αξεσουάρ της Larson προμηνύουν κάποια εξέλιξη στην ιστορία των Avengers; Το γεγονός ότι και η Scarlett επέλεξε κοσμήματα που θυμίζουν τα πετράδια του Thanos, μας εντείνουν τις υποψίες ότι τα looks που επέλεξαν οι δυο σταρ σχετίζονται με το storyline της ταινίας. Βέβαια, με το ζόρι καταφέραμε να παρατηρήσουμε το στοιχείο αυτό στο look της Scarlett Johansson μιας και δεν σταματήσαμε να κοιτάμε το σeξι chainmail φόρεμά της. Πιο επίκαιρο το σύνολο της Scarlett, μιας και η τάση των chainmail ρούχων έχει μεγάλη ανταπόκριση από τις fashionistas παγκοσμίως. Σέξι vibes και οι δύο. Μπράβο στα κορίτσια.

Karen Gillian vs Letitia Wright

(Jordan Strauss/Invision/AP)

Αν και τα looks της Karen Gillian και της Letitia Wright είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, υπάρχει ένα κοινό στοιχείο: το »superhero» vibe που αποπνέουν οι εμφανίσεις τους. Η Gillian με το κόκκινο/μαύρο cocktail dress εξέφρασε την σούπερ ηρωίδα που κρύβει μέσα της, εκπέμποντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αποκαλύπτοντας το πιο ωραίο σημείο του σώματός της: τα πόδια της. H Wright, έκανε το ίδιο, με διαφορετικό τρόπο: φορώντας ένα μεταλλικό power suit και μίνιμαλ μακιγιάζ, αφήνοντας την προσωπικότητά της να είναι ο πρωταγωνιστής του συνόλου της. Από τον τρόπο που ποζάρει στις φωτογραφίες μέχρι και το έντονο βλέμμα στα μάτια της, δηλώνουν «Είμαι εδώ. Κοιτάξτε με», με τον πιο φυσικό, και όχι στημένο, τρόπο. Το απόλυτα power moves κι από τις δύο σταρ.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: