Ξέχασε που πάρκαρε το αυτοκίνητό του και το βρήκε μετά από 20 χρόνια!

Κακά τα ψέματα. Όλοι κάποια στιγμή, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα έχουμε ξεχάσει που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο. Στη χειρότερη περίπτωση άντε να θυμηθείς που το άφησες μετά από λίγες ώρες.

Για έναν άνδρα από τη Γερμανία, ωστόσο, αυτό κράτησε ακριβώς 20 χρόνια! Τότε είχε αφήσει το όχημά του σε ένα γκαράζ. Όταν επέστρεψε να το πάρει δεν θυμόταν που το είχε παρκάρει. Έψαξε, ξαναέψαξε, «έφαγε» τον τόπο αλλά τίποτα.

Υπέθεσε, λοιπόν, πως του το είχαν κλέψει και έτσι, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Augsberger Allgemein» που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση, πήγε στην αστυνομία και δήλωσε κλοπή. Η αστυνομία έψαξε, δεν βρήκε τίποτα και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Τα πάντα, ωστόσο, άλλαξαν όταν πριν από μερικές ημέρες χτύπησε το τηλέφωνο του 76χρονου σήμερα άνδρα και ήταν η αστυνομία της Φρανκφούρτης η οποία του ζητούσε να πάει να δει το αυτοκίνητο προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως ήταν το δικό του.

Μετά το πρώτο σοκ ο άνδρας πάει και διαπιστώνει πως πράγματι είναι το δικό του αυτοκίνητο, και όπως είναι φυσικό παθαίνει ένα δεύτερο σοκ. Το τρίτο και μεγαλύτερο σοκ, ωστόσο, ήρθε όταν οι αστυνομικοί του είπαν πως κανείς δεν του είχε κλέψει το αυτοκίνητο. Αυτό βρισκόταν επί 20 ολόκληρα χρόνια εκεί που το είχε παρκάρει.

Το όχημα βρέθηκε σε ένα γκαράζ σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο που πρόκειται να κατεδαφιστεί. Το αυτοκίνητο εμπόδιζε το συνεργείο και γι’ αυτό το λόγο αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια έκανε έρευνα για το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του!

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: