Ξέσπασμα Γκαγκαλούδη κατά Κορωνιού μέσω Facebook

Ένα από τα μυστήρια που οδήγησαν στην αποχώρηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη από την Καβάλα λύθηκε μετά την ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του Άγγελου Κορωνιού από την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών». Οι δύο άνδρες δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις κατά την διάρκεια συνεύρεσης και συνεργασίας τους στην ομάδα της Καβάλας με τον έμπειρο γκαρντ να ξεσπά μέσω Facebook μόλις ενημερώθηκε για την απομάκρυνση από τον πάγκο του νεαρού τεχνικού και την αντικατάσταση του από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Δεν δίστασε να του καταλογίσει την «διάλυση» μίας ομάδας με εξαιρετικούς παίκτες με αποκορύφωμα σύμφωνα με τον ίδιο το γεγονός πως τον «έφαγε» από την ομάδα για να φέρει στη θέση του έναν τραυματία! Αναλυτικά το απίστευτο post του έμπειρου γκαρντ: «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… Είδες φίλε μου??? Όλα εδώ πληρώνονται… Κι αυτό που έκανες σε εμένα, αλλά και ότι έκανες σε μια ομάδα που ήταν και είναι πρότυπο… Έδιωξες παίκτες, έφερες ένα κάρο άλλους, που αποκορύφωμα ήταν να φέρεις και τραυματία απλά για να φας εμένα χωρίς λόγο… Μακάρι η Καβάλα να σωθεί και το εύχομαι από την καρδιά μου γιατί την αγαπώ και τη νοιάζομαι… Μάγκες μην τα παρατήσετε γιατί 5 ματς είναι πολλά… Μπορείτε!!!»
Ένα από τα μυστήρια που οδήγησαν στην αποχώρηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη από την Καβάλα λύθηκε σήμερα μετά την ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του Άγγελου Κορωνιού από την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών».
Οι δύο άνδρες δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις κατά την διάρκεια συνεύρεσης και συνεργασίας τους στην ομάδα της Καβάλας με τον έμπειρο γκαρντ να ξεσπά μέσω Facebook μόλις ενημερώθηκε για τηn απομάκρυνση από τον πάγκο του νεαρού τεχνικού και την αντικατάσταση του από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Δεν δίστασε να του καταλογίσει την «διάλυση» μίας ομάδας με εξαιρετικούς παίκτες με αποκορύφωμα σύμφωνα με τον ίδιο το γεγονός πως τον «έφαγε» από την ομάδα για να φέρει στη θέση του έναν τραυματία!
Αναλυτικά το απίστευτο post του έμπειρου γκαρντ: «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… Είδες φίλε μου??? Όλα εδώ πληρώνονται… Κι αυτό που έκανες σε εμένα, αλλά και ότι έκανες σε μια ομάδα που ήταν και είναι πρότυπο… Έδιωξες παίκτες, έφερες ένα κάρο άλλους, που αποκορύφωμα ήταν να φέρεις και τραυματία απλά για να φας εμένα χωρίς λόγο… Μακάρι η Καβάλα να σωθεί και το εύχομαι από την καρδιά μου γιατί την αγαπώ και τη νοιάζομαι… Μάγκες μην τα παρατήσετε γιατί 5 ματς είναι πολλά… Μπορείτε!!!».

- See more at: http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=41506#sthash.Crz4YhG2.dpuf

Πηγή: athlitikotetradio.gr

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: