Ξέσπασε ο πατέρας της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους – «Γιατί άφησαν το παιδί σε αυτό το χάλι;»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους από την Πάτρα.

Ο πατέρας της νεαρής μιλώντας στο τοπικό Patras TV, ανέφερε: «Δεν μας έχει περιγράψει τίποτα. Πώς έφτασε μέχρι εκεί; Πώς πήρε το παιδί από το νοσοκομείο; Πώς έφυγε από το νοσοκομείο; Δεν ευθύνεται κανείς, δεν την είδε κανείς, δεν την αναζήτησε κανείς; Γέννησε μία κοπέλα μόνη της. Γιατί άφησαν το παιδί σε αυτό το χάλι;».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πατέρας της 27χρονης που κατηγορείται ότι άφησε το νεογέννητο μωρό της στην παραλία της Πλαζ και βρέθηκε νεκρό,  θέλει να προχωρήσει σε μήνυση κατά των υπευθύνων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η νεαρή κρίθηκε προφυλακιστέα αφού δεν κατάφερε να πείσει τον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και της έδειξε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η 27χρονη που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της σε πλαζ στην Πάτρα και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Το έχω μετανιώσει. Ήμουν σε σύγχυση γιατί δεν ήταν γνωστή η εγκυμοσύνη μου. Το άφησα εκεί, πιστεύοντας ότι κάποιος θα το βρει γρήγορα».

Αιτία θανάτου του βρέφους σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ο πνιγμός.

«Όταν μπήκα στο σπίτι μου, βρήκα τη κόρη  μου ξαπλωμένη. Μου είπε ότι έκανε ένα έκτακτο χειρουργείο στο νοσοκομείο. Μόλις σήκωσα το πάπλωμα για να δω την τομή, από αυτό που είδα κατάλαβα πως πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα πως είχε γεννήσει» φέρεται να υποστήριξε η μητέρα της 27χρονης.

Το περιβάλλον του πρώην συντρόφου της φέρεται να υποστηρίζει πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της 27χρονης: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα για την εγκυμοσύνη. Μετά από τρεις μήνες σχέσης χώρισαν στις αρχές Αυγούστου. Η ίδια μας είχε πει ότι η σχέση δεν πήγαινε καλά, ότι δεν τα βρίσκουν και χώρισαν».

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης ζήτησε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: