Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη με αναφιλητά για την μικρή Αναστασία

Στη θλίψη βυθίστηκε και η Αντελίνα Βαρθακούρη…

Σε ηλικία μόλις 8 ετών έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία και η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής «Σου Κου Family». Έπειτα από πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το μικρό κορίτσι απεβίωσε βυθίζοντας στη θλίψη όλη την Ελλάδα.

Όταν προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η σχετική είδηση, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση ξεσπώντας σε αναφιλητά.

«Κάποια στιγμή είχα την τύχη να επισκεφθώ κάποια νοσοκομεία που έχουν παιδάκια με διάφορα προβλήματα. Ακόμα θυμάμαι τους γονείς και την οικογένεια σε όλον αυτόν τον αγώνα γιατί σήμερα μιλάμε για τη μικρή Αναστασία αλλά δεν είναι μόνο η μικρή Αναστασία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη στον αέρα της μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Η μητέρα μου ήταν φαρμακοποιός, το φαρμακείο ήταν απέναντι από τον Ευαγγελισμό και έτσι έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς γονείς και δεν ξεχνώ ποτέ την δύναμη όλων αυτών των παιδιών. Εσύ λυγίζεις μπροστά σε όλο αυτό και αυτά».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν… Δεν υπάρχει» τόνισε, επίσης, συντετριμμένος ο Χάρης Βαρθακούρης

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: