Ξεσπά η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη: "Μου την έχει δώσει η αναίδειά σας…"

Περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Μάρθα Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική και το ενδιαφέρον για την κατάστασή της είναι μεγάλο.

Από το πλευρό της δεν έχει φύγει λεπτό η καλή της φίλη Ντόρα Ντούμα, η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook ενημερώνει για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της για την αναίδεια όπως είπε κάποιων που την προσκαλούν σε διάφορες ομάδες.

Η Ντόρα Ντούμα είχε γράψει δημοσίως επειδή είναι συνεχώς στην κλινική θα απέχει για κάποιο διάστημα από τα social media και ζήτησε λοιπόν να μην της στέλνουν συνεχώς μηνύματα και να την προσθέτουν σε διάφορες ομάδες.

Στην τελευταία της ανάρτηση πριν από μερικές ώρες έγραψε απευθυνόμενη σε όσους την ενοχλούν:

«Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αναισθησία που έχουν ορισμένοι. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ξημεροβραδιάζομαι σε μια κλινική με την Μάρθα και όπως έχετε δει δεν μπαίνω στο φεις. Απόψε είπα να μπω για λίγο και είδα ένα κατεβατό να λάβω μέρος σε κάποιες ομάδες και να μπω στην συζήτηση ε λοιπόν εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις αλλά μου την έχει δώσει η αναίδεια σας αν λοιπόν σας διαγράψω μην αναρωτιέστε γιατί δείξτε λίγη ανθρωπιά αν έχετε»!

Πηγή: filathlos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: