Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη για τα Γλυκά Νερά: "Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι"

Συγκλονισμένη και η Άννα Μαρία Βέλλη μετά τη διευκάλυνση της δολοφονίας των Γλυκών Νερών

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την ομολογία του 32χρονου πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Αρκετοί είναι και οι Έλληνες celebrities που δήλωσαν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαίτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια γυναικοκτονία. «Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του κι αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή… Να απονεμηθεί δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος» έγραψε η Καίτη Γαρμπή στα social media. «Αλλάξτε τον ποινικό κώδικα σαν οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία γιατί αλλιώς θα τον αλλάξουμε μόνες μας. Να τον φοβάσαι τον απελπισμένο» πρόσθεσε η Μαίρη Τουμασάτου. Ανάμεσα στα σχόλια για την δολοφονία της Καρολάιν και εκείνο της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Άννα Μαρία Βέλλη: Μεγαλώστε ανθρώπους και όχι άντρακλες

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή ανάρτησή χρήστη του Twitter που αναφέρονταν σε εκείνη, η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε στα Instastories: «Μετά τα χθεσινά γεγονότα με την αποκάλυψη της γυναικοκτονίας, έτυχε σήμερα το πρωί να πέσω πάνω σε αυτό. Να ενημερώσω τον φίλο, πως τα έχω φάει τα χαστουκάκια μου και κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι. Ευτυχώς δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια και είχα τη δύναμη να αποχωρήσω από το τοξικό αυτό περιβάλλον.

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που φοβούνται να το κάνουν, γιατί υπάρχουν άντρες σαν και τον φίλο που θεωρούν πως τα χρειαζόμαστε τα χαστουκάκια μας. Μεγαλώστε ανθρώπους και όχι άντρακλες. Για να μην σοκαριστεί καμία κοινωνία ξανά από αποτρόπαια εγκλήματα».

Πηγή: ethnos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: